• Företagsförsäljning
  •   Alltid fraktfritt inom Sverige
  •   Snabba leveranser (1-3 vardagar)
  •  Säker e-handel

Hållbara idrottskläder!

I vårt sortiment finns en mängd kläder från Dobsom som är väl lämpade för fritidsaktiviteter i alla väder, för stavgångsträning, vandring och för alla som önskar bekväma träningskläder med höga krav på kvalitet och funkton

Dobsom har sedan 2006 sponsrat Svenska Kanotförbundet med kläder för träning och tävling i de stora sammanhangen och skall även fortsätta sin sponsring över OS i London 2012. I Sverige har vi världsmästaren på K1 500 meter, Anders Gustafsson, som tränar i Dobsomkläder. Klädserien ECO är producerad av återvunnet material.
Sätila of Sweden sponsrar svenska landslaget i Ski Cross som är en fartfylld och spektakulär tävlingsform. Sporten är på stark frammarsch och Sätila of Sweden tycker det är extra roligt att den yngre målgruppen intresserar sig för den spännande skidgren! I butiken säljer vi Sätila of Swedens kvalitetsmössor, tillverkade enligt gamla hantverkstraditioner där miljövänligt tänkande genomsyrar tillverkningen när det gäller tyger och processer.
GoCoCos fantastiska strumpor har häftig design, superbra funktion och är tillverkade av miljövänligt och naturligt material. GoCoCo är engagerade i Rosabandetkampanjer och 20% av Rosabandetstrumpan går till Bröstcancerfonden. GoCoCo sponsrar olika idrottsprofiler med sina härliga strumpor!
Produkter
Övrigt