• Företagsförsäljning
  •   Alltid fraktfritt inom Sverige
  •   Snabba leveranser (1-3 vardagar)
  •  Säker e-handel

OBS! Bilden är arrangerad!

 

"Skall man gå med stavar på det sättet?"

Det är vanligt att man ser personer som går med stavar. Många gånger är det seniorer som använder stavarna som hjälpmedel för att balansera sin gång. Så, skall man associera stavträning med stavgång?

Efter en snabbkoll på nätet så fann vi bara skrivet material om stavgång, så vi inhandlade en bok av Ingbritt Ekman och en från Ronny Karlsson, båda eldsjälar i stavträning och Nordic Walking och med ett förflutet i Korpen. Men vårt intresse låg mer i att hitta rörliga bilder, som visar hur man går med stavar, men det var helt uteslutet, ingen video över huvud taget. Eftersom vi på Visuell Kommunikation AB i över 25 år producerat video, DVD och CD-ROM information och utbildning till svenskt näringsliv och institutioner såg vi inget annat råd än att göra ett eget program.
 
Vi kontaktade Ingbritt och Ronny, bland de bästa i Norden på stavträning och Nordic Walking, och startade hela processen med att göra ett manus. Utmaningen låg i att omvandla deras enorma kunskap och entusiasm till något enkelt och begripligt för oss vanliga dödliga. Man bör komma ihåg att jag inte var speciellt imponerad av hur stavar används som stöttor. Men det dröjde inte länge förrän jag blev hel frälst och DVD: "Alla kan träna med stavar" sprids nu över hela Norden.
 
Stavgångsakademin.se skall ge dig svar på dina frågor, finna goda råd och bli entusiasmerad i träningen. Dessutom kan vi erbjuda ett urval av marknadens bästa produkter kring stavträning via vår e-handel Oavsett om du är ung eller gamla, otränad, rörelsehindrar eller i REHAB, prestationsidrottare eller motionär skall du få information eller bli utbildad i hur stavarna kan anvädas i gympa och förbättra din kondition, hälsa eller prestation. 
 
Stavgång eller Nordic Walking som det heter i Europa, växer så det knakar och för att möta efterfrågan på information kring stavträning så finns det även en engelsk version av programmet.
 

Lycka till!

Robert Ekman

Projektledare

 

 

Produkter
Övrigt