• Företagsförsäljning
  •   Alltid fraktfritt inom Sverige
  •   Snabba leveranser (1-3 vardagar)
  •  Säker e-handel

Det flesta stavgångslopp är nerlagda på grund av minskat deltagande. Men det är fortfarande fritt att använda gåstavar på de olika promenadklasser som anordnas runt om i landet. Här är några arrangemang under 2019:

Foto från Stavgångsloppet i Göteborg

Den 14 april Stavgångslopp i Rudskoga 

Start vid elljudspåret Sjötorp. Läs mer här!

Den 14 maj 2019 Göteborgsvarvet - Trail varvet

Promenadklassen där man även kan gå med stavar. På promenadklassens bana på 8 km serveras vätska vid 4,5 km. Läs mer här

Den 28 juni Trosa Stadslopp - 33:eåret!

Banans sträckning (4km stavgång) genom det sommarfagra Trosa, närheten till vattnet, all publik samt tätheten i loppet förstärker de positiva upplevelserna runt Trosa Stadslopp. Läs mer här!

Den 31 augusti 2019 Väckelsångslopp

Välkomna till ett av södra Sveriges trevligaste motionslopp! Här finns plats för alla, ung som gammal, elit till stavgång.Läs mer här!

Den 31 augusti Tjejmilen, Gärdet i Stockholm

Sveriges största event bara för tjejer. För 36:e året i rad samlas tusen och åter tusen tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer. FunRun-deltagarna kan välja att starta i grupp 5-12. Du väljer själv grupp när du anmäler dig. Du som springer fort startar tidigt, du som vill promenera väljer den sista gruppen. Barnvagnar och stavgångare hänvisas till startgrupp 12. Läs mer här!

Den 3 september 2019 Kyrkloppet - unika välgörenhetsloppet i Västerås.   

Kyrkloppet har två distanser, 14 km och 5 km. Startskottet går kl 18 för båda loppen. Det långa loppet startar vid Västerås domkyrka och går till och genom Gideonsbergskyrkan, Tomaskyrkan och Viksängskyrkan med mål i domkyrkan. Det kortare loppet startar vid Viksängskyrkan och går i mål i domkyrkan. På denna distans kan du välja att löpa gå med stavar eller promenera. Läs mera här!

Den 7 september 2019 Sisjöloppet i Göteborg - stavgång/promenad.

För dig som älskar att motionera men kanske inte vill springa eller tävla erbjuder vi även i år en promenad-/stavgångsklass i Sisjöloppet på 7,3 km-banan. Det är ingen tidtagning för att du fullt ut skall kunna njuta av den vackra terrängen runt Sisjön och gå i din egen takt. Ta med dig väninnorna eller maken och anmäl dig! Läs mer här!

Den 14 september 2019 Kretsloppet i Borås

5 km stavgång/gång, individuellt eller i lag. Särskild klass för alla som vill gå med eller utan stavar. Möjlighet att välja tidtagning för de som önskar. 5 km ingår i motionsklassikern. Läs mer här!

Den 14 september 2019 Bysjöloppet, Åtvidaberg

Ett lopp på omväxlande asfalt, grusvägar och skogsstigar, i lagom kuperad och mycket naturskön terräng.Start vid och mål på, Edbergavallen klass 9 Stavgång män & kvinnor 5 km  Läs mer här!

Den 27 september 2019 Lidingö På Gång – powerwalk med stavar eller promenad.

Powerwalka eller promenera, med eller utan stavar, en vacker bana på 4 eller 10 km. Oavsett vilken distans du väljer så möts du av en utmanande och naturskön bana längs mjuka spår på gröna Lidingö. Gemensam uppvärmning och stretching före start. Ingen tidtagning. Alla får medalj efter målgång. Lidingö På Gång arrangeras i samarbete med Lidingö Stad. Läs mer här!

Den 12 oktober 2019 Billingehusloppet

Ett traditionsrikt terränglopp som arrangeras av IFK Skövde, men även med Stavgång 7,5 km. Läs mer här!

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

Produkter
Övrigt