• Företagsförsäljning
  •   Alltid fraktfritt inom Sverige
  •   Snabba leveranser (1-3 vardagar)
  •  Säker e-handel

Utbilda dig till stavgångsledare, stavgångscoach, stavgångsinstruktör eller Nordic Walking instruktör från endast 499:-!

Önskar du att lära dig mer i hur man tränar med stavar har du som medlem i Stavgångsakademin möjlighet att utbilda dig teoretiskt i vår interaktiva e-utbildning på internet. Du kanske vill öka din kunskap i olika träningsmetoder för att sedan lära ut det till andra eller så kan det bara vara för din egen nytta skull.

Fördelen med vår interaktiva e-utbildning är att det blir ett strukturerat sätt att ta del av vårt videoprogram på över 40 minuter med fullspäckad praktisk kunskap i hur du tränar med stavar. Efter att man genomgått informationen görs ett teoretiskt kunskapsprov på 13 olika frågor. Klarar du dessa så erhåller du ett diplom.

E-utbildningen “Alla kan träna med stavar!” inspirerar till att lära sig mer om stavträning, stavteknik, val av rätt stavar samt sprida kunskap om hur rätt utrustning kan underlätta stavträningen.

I den interaktiva e-utbildningen visar vi ytterligare information om hur du kan lägga upp ditt träningspass som motionär, REHAB, prestation och barn/ungdom. Dessutom får du förslag på hur du kan StavGympa.

Programmet erbjuder alltså alla en möjlighet till att utföra ett strukturerat kunskapsprov som kan styrkas med ett certifikat/diplom på genomförd teoretisk utbildning i hur man tränar med stavar!

Så här går det till: Du loggar in som medlem och väljer sidan stavgångsutbildning eller så kan du gå direkt här, där får du fullständig information om hur du skall göra.

Efter genomgången utbildning så skickar vi ett diplom till din hemadress. Vill du veta mer om hur utbildningen genomförs kan du titta på denna video och du får gärna kontakta oss om du vill veta mer om utbildningen.

Du kan även beställa utbildningen här om du är en privatperson!

 

Produkter
Övrigt