•   Alltid fraktfritt inom Sverige
  •   Snabba leveranser (1-3 vardagar)
  •  Säker e-handel
  

Till företag, kommun och landsting, föreningar och organisationer - ge era anställda, kunder och medlemmar ett par gåstavar i gåva!

 

Ett par gåstavar är en uppskattad gåva och en rolig och nyttig form av fysisk aktivitet.

 

Vi har mångårig erfarenhet av nyttan med stavgångsträning och vi har producerat en interaktiv e-utbildning  "Alla kan träna med stavar!" som vänder sig till instruktörer, hälsocoacher och rehabpersonal med flera som kan finnas i ert nätverk.

I den interaktiva e-utbildningen visar vi hur du kan lägga upp träningspass för motionär, REHAB, prestation och barn/ungdom. Dessutom får du förslag på hur du kan lägga upp ett träningspass för StavGympa.

Programmet erbjuder alltså alla en möjlighet till att utföra ett strukturerat kunskapsprov som kan styrkas med ett certifikat/diplom på genomförd teoretisk utbildning i hur man tränar med stavar!
 

Över hela Sverige finns det FaR-ledare (Fysisk Aktivitet på Recept) och vi hjälper er att hitta närmaste FaR-ledare som har kunskap om stavgångsträning. Även vandring är en aktivitet där man kan anlita en FaR-ledare.

 

Vi har ett stort sortiment av gåstavar, vandringsstavar samt stegräknare. Vid efterfrågan på produkter som ännu inte finns i butiken kan vi ordna snabbleverans via våra leverantörer.

 

Kontakta oss så lämnar vi en offert på ett skräddarsytt friskvårdspaket till era anställda, i små eller stora volymer. Använd gärna nedanstående formulär.

 

Stavgångsbutiken

Tel: 0340-653063

kundservice@visuellkommunikation.se

 

  

Categories
Customer's Area