•   Alltid fraktfritt inom Sverige
  •   Snabba leveranser (1-3 vardagar)
  •  Säker e-handel
  
Stavakademin.se,  och  stavgangsbutiken.se ägs av Visuell Kommunikation AB.
År 2004 startades Stavakademin.se som snabbt blev ett växande forum för alla som ville ha mer information om produktsortiment, mer information och kunskap när det gäller tips och råd om stavgång och Nordic Walking. Idag är Stavakademin ett välkänt begrepp för tiotusentusentals aktiva utövare av stavgång. Efterfrågan på att Stavakademin också skulle erbjuda besökarna möjlighet att även köpa produkter direkt från Stavakademin fortsatte dock att öka under åren.
 
År 2010 startades därför stavgangsbutiken.se för att tillgodose behovet av att kunna köpa kvalitativa produkter med specialinriktning mot Nordic Walking och stavgång samtidigt som vi erbjuder kunderna den kompetens som är nödvändig vid köp av gångstavar och walkingstavar. Idag är Stavgångsbutiken den enda svenska e-handelsbutik med specialinriktning mot Nordic Walking, stavträning, stavgång och vandring och kan erbjuda ett brett sortiment inom dessa områden.
 
Vårt sortiment består av världskända varumärken och prisvärda produkter, speciellt utvalda och baserade på vår mångåriga erfarenhet av stavgångsträning och Nordic Walking.
 
Vi bistår dig gärna med om hur du skall använda produkterna.
 
Kontakta oss på: 
Stavgångsbutiken 
Visuell Kommunikation AB 
Box 104 
SE-439 08 Frillesås 
Telefon: 0340-653063 (öppet nästan alla dagar 08.00 - 21.00)
Om du tycker om våra produkter och tjänster så tala om detta på t.ex. Facebook om något är fel eller om du är missnöjd så säg det till oss! 
 
 
 
 
Vi är även en samarbetspartner till företag, institutioner och förvaltningar som önskar främja och genomföra olika friskvårdsaktiviteter. Kontakta oss för paketpris och aktivitetsförslag.
  

Categories
Customer's Area