• Företagsförsäljning
  •   Alltid fraktfritt inom Sverige
  •   Snabba leveranser (1-3 vardagar)
  •  Säker e-handel

Integritetspolicy

Här har vi sammanställt viktig information för dig att veta angående integritet, säkerhet och GDPR vid användning av vår hemsida. Vi värnar om din integritet och säkerhet. GDPR, den nya lagen för behandling av personuppgifter, ställer högre krav på öppenhet och därför finns denna sammanställning för att du ska veta hur dina personuppgifter behandlas.

Visuell Kommunikation AB äger och driver Stavgångsbutiken.se.  Vi värnar om varje besökares personliga integritet och samlar ingen information om dig som besöker webbplatsen annat än besöks- och användarstatistik.

Genom att använda denna webbplats (www.stavgangsbutiken.se) samtycker du till att Visuell Kommunikation AB behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy.

Visuell Kommunikation AB respekterar alla önskemål om konfidentialitet kring personuppgifter som lämnas online, och vi strävar efter att inneha ett lämpligt skydd för att genomföra korrekt behandling av alla personuppgifter som vi tar emot.

Om du inte samtycker till integritetspolicyn bör du inte använda www.stavgangsbutiken.se, Stavgångsbutikens Facebook-sida och/eller Stavgångsbutikens nyhetsbrev.

Personuppgifter

Det kan hända att vi ber dig att lämna ut personlig information, t ex vid registrering och för din order/köp eller för att du vill få information tillsänt dig. När du lämnar personlig information till Stavgångsbutiken på hemsidan så sparas det. Vi lagrar aldrig personnummer det gör bara våra leverantörer av betallösning (KLARNA, PAYSON och CERTITRADE) Vi lagrad bara namn, adress, postnummer, ort, telefonnummer och e-mail.

Cookies

På Stavgångsbutikens webbplats används endast cookies när du som besökare aktivt lämnar dina uppgifter. De uppgifter du lämnar sparas i din webbläsare för att du ska slippa fylla i samma uppgifter varje gång.

E-post

När som helst efter att du har accepterat att ta emot erbjudanden eller information från Stavgångsbutiken kan du avanmäla ditt intresse. I alla e-postutskick som du får från Stavgångsbutiken finns en tydlig hänvisning till hur du enkelt tackar nej till fler utskick. Om du vill avsluta nyhetsbrevet kan du när som helst klicka på ”Avanmäl nyhetsbrev” längst ner i nyhetsbrevet eller på vår hemsida https://stavgangsbutiken.se/newsletter/

Du kan också, när som helst, få reda på vilken information, om någon, vi har om dig i vårt register.

Vilka personuppgifter samlar vi in och behandlar?

I allmänhet kan du använda www. stavgangsbutiken.se utan att tala om för oss vem du är eller lämna ut personuppgifter om dig själv.

Stavgångsbutiken behöver dock ha tillgång till vissa personuppgifter för att kunna handla med dig och tillhandahålla nyheter och andra tjänster. Genom att aktivt acceptera Stavgångsbutikens persondatapolitik accepterar du samtidigt att  företaget får använda din information till direktmarknadsföring.

Stavgångsbutiken samlar in och behandlar uppgifter om dig när du:

-Anmäler dig till stavgångsbutikens nyhetsbrev och därmed accepterar att vi skickar marknadsföringsmaterial antingen via e-mail med information om öppettider, nyheter och specialerbjudande.

-Betalar för ett köp (dock inte kortuppgifter).

-Skickar in en fråga, ett klagomål eller ger oss feedback.

-Lämnar personuppgifter till oss via webbplatsen eller på annat sätt.

Stavgångsbutiken  samlar endast in de personuppgifter som är nödvändiga (t.ex. e-postadress och namn) för att tillhandahålla den tjänst du efterfrågar. Vi behöver registrera personuppgifter och personligt identifierbar information för att vi ska kunna analysera hur besökare använder stavgångsbutikens webbplats med hjälp av Google Analytics.

Stavgångsbutiken samlar inte in personligt identifierbar information om kunder från tredje part.

Stavgångsbutiken lagrar inte någon information om ditt personnummer och  betalningsmedel, t.ex. kortnummer på betalkort, bankkontonummer eller liknande. Allt detta görs endast av våra leverantörer av betallösningar. 

Läs mer om KLARNAS Integritetspolicy

Läs mer om PAYSON Integritetspolicy

Till vilka överför vi personuppgifter?

Personuppgifter som lämnas på www.stavgangsbutiken.se överförs endast till

-bolagets interna avdelningar

-utvalda och betrodda tredje parter som kan använda dina personuppgifter för att leverera varor eller tjänster som du har beställt

Statistik

För att kunna utveckla och förbättra Stavgångsbutikens webbplats för vi statistik över hur besökarna använder vår webbplats. Statistiken används endast i sammanfattad form, t.ex. för att se vilka sidor och webbläsare som våra kunder använder mest.

Stavgångsbutiken använder Google Analytics för att samla in besöksstatistik och överlämnar i samband med detta IP-adresser till Google Analytics. Google kan lämna ut information till tredje part om så krävs enligt lag, eller till en tredje part som utför arbetsuppgifter för deras räkning. Genom att besöka www.stavgangsbutiken.se accepterar du sekretessvillkoren för Google Analytics. Villkoren finns på  https://www.google.com/privacy.html

Förutom i ovanstående fall lämnar Stavgångsbutiken inte ut uppgifter om hur enskilda kunder använder tjänsterna på www.stavgangsbutiken.se.

Var lagras dina personuppgifter?

Personuppgifterna lagras på servrar i Stockholm av vår webbleverantör Wikinggruppen. Vissa personuppgifter administreras av tredje part (personuppgiftsbiträde), som lagrar och behandlar personuppgifter för Stavgångsbutikens räkning i enlighet med denna integritetspolicy och gällande dataskyddslagstiftning.

Vi sparar endast personuppgifter så länge som är nödvändigt i förhållande till de ändamål som beskrivs ovan.

Tillgång till personuppgifter

Du kan få information om vilka uppgifter vi har registrerat om dig. Om du vill få en kopia av dessa uppgifter kan du skriva till oss på kundservice@stavgangsbutiken.se

Kontakt samt ändringar och uppdateringar av integritetspolicyn

Stavgångsbutiken åtar sig att alltid uppfylla lagstiftningens krav om att skydda integriteten.

Kontakta oss om du har frågor om eller synpunkter på vår integritetspolicy, eller om du har synpunkter på hur vi behandlar dina personuppgifter. kundservice@stavgangsbutiken.se

Produkter
Övrigt