• Företagsförsäljning
  •   Alltid fraktfritt inom Sverige
  •   Snabba leveranser (1-3 vardagar)
  •  Säker e-handel

Länkar

2 U – Utbildning & Utveckling!
Välkommen till 2 U – Utbildning & Utveckling! 2 U - Utbildning & Utveckling är företaget som får människan att ta steget till ökat ansvar inom fysisk och mental hälsa. Vi drivs av att få människor att växa, fysiskt, psykiskt och socialt, att få ge av vår kunskap och vår sociala kompetens till andra.
Förstahjälpen-& friluftsprodukter för den kvalitetsmedvetna naturälskaren
AHA natur säljer friluftsutrustning som Du måste ha, men som Du hoppas att Du aldrig behöver använda. Förstahjälpen produkter och kurser för dig som lever ett aktivt och händelserikt liv.
Stavakademin
Äntligen, nu kan alla gå Nordic Walking eller träna med stavar / walkingstavar med en ny instruktions-film!" Idrottare, motionärer gammal som ung, barn och ungdom, personer under rehabilitering, ja nästan alla kan använda gångstavar, eller gå Nordic Walking, i sin konditions- eller motionsträning. Du kan också stavgympa! Idag ser man många som är ute och promenerar, eller stöttar med sina gåstavar, / walkingstavar, kallas för stavgång kallas det i folkmun! Vi kallad det för Nordic Walking! Den förbränning av kalorier man uppnår vid en vandring med gåstavar är högre, jämfört med en promenad utan stavar, det har forskningen bevisat.
Varför skall man använda halkskydd?
Varför skall man använda halkskydd? Med halkskydd på skon ökar man friktionen mellan skosulan och vägytan. Om man däremot väljer felaktigt halkskydd kan skon bli halare. Därför är det viktigt att välja rätt halkskydd. På hemsidan halkskydd för skor får du olika tips på hur du kan välja rätt halskydd.
Produkter
Övrigt