Till stavgångsbutiken

Nyhetsbrev från Stavgångsbutiken

 

Bra saker från True Utility och praktisk ryggsäck från TSL Outdoor!

Ryggsäcken Dragonfly från TSL Outdoor kan ändra dess volym från 10 L till 20 L och är den idealiska följeslagaren på vandringen och resan. En ryggsäck med flera praktiska funktioner.

StylusPen nyckelring från True Utility är en fantastisk bra sak som kombinerar en elegant penna och en touch screen penna. Kopplas enkelt till din nyckelring.

NanoLite nyckelring från True Utility är förmodligen världens minsta ficklampa! Körs på 4 miniatyrbatterier med lång livslängd, 12 batterier medföljer. NanoLite är vattenresistent.

I butiken finns ett stort utbud av vandringsstavar samt två- och tredelade gångstavar och även fasta gåstavar. Våra promenadkäppar har fräcka och coola mönster och är både ställbara och vikbara.

Den folkkära idrottsprofilen Ingemar Stenmark har gjort ett starkt intryck på många. Vi på Stavgångsbutiken har i flera år vurmat för Ingemars fina stickade mössor, inte bara när vi spänt satt framför TV:n på 70-talet och följde hans åk utan också beundrade de fina mössorna han bar. Mösstillverkaren Sätila of Sweden har sedan flera år tillverkat Ingemar Stenmarks mössor efter Gudrun Stenmarks mönster. Du kan läsa historien om Stenmarksmössorna här. I lördagens TV-program Let's Dance skojade Ingemar om sin mössa "Stenis".

Mössan Stenis hittar du bland de övriga Ingemar Stenmarksmössorna.

Vi har flera olika sortsers halkskydd för skor och vi kan rekommendera de kraftiga halkskydden Super Sole Icers, storlekar S-XL för herr och Small och Medium för dam. 

Ett stort utbud av olika sorters gummitassar, handskremmar, stavspetsar, trugor mm till vandrings- och gåstavar hittar du under Tillbehör.

Som vanligt skickar vi samtliga varor fraktfritt inom Sverige.


 

Välkommen!

 

Med vänliga hälsningar

Stavgångsbutiken

 


 Avprenumerera nyhetsbrev

 

  

Produkter
Övrigt