• Företagsförsäljning
  •   Alltid fraktfritt inom Sverige
  •   Snabba leveranser (1-3 vardagar)
  •  Säker e-handel
 
Till stavgångsbutiken

Nyhetsbrev från Stavgångsbutiken

Nya gåstavar från ACC, femdelade ACC X5 Travel!

Nu har ACC kommit ut med en femdelad gåstav, ACC X5 Travel, som endast mäter 45 cm i hopfällt läge, mycket efterfrågad av stavgångare som reser. 

ACC X5 Travel är konstruerade i strängpressat lättaluminiumrör och väger endast 280 gram per stav. Snäpplåset gör det mycket enkelt att ställa in olika längder.

Stavarna säljs i par. Förvaringspåse ingår.

Vi har fått en ny elegant promenadkäpp i vårt sortiment - Classic Canes Siberian Tiger med bekvämt Derbyhandtag. En glamorös promenadkäpp för den modeintresserade.

Det smarta skohornet EzyOn fästs på t ex promenadkäppen och blir ett praktisk skohorn som underlättar det i vardagen. EzyOn kan även användas till att plocka upp en väska från golvet då överdelen av skohornet är utformat som en krok.

Andra praktiska saker för fötter är stövelknekt Skalbagge som finns i silver och i svart.

De populära femdelade vandringsstavarna från Classic Canes finns nu åter i lager i samtliga färger. Se videon på produktsidan som visar hur staven fäller ut sig automatiskt!

Fortfarande kan du köpa halkskydd till reapris, Activ Grip, Sport Grip, Ice Running, Kalix och Steady.

Ett stort utbud av olika sorters gummitassar, handskremmar, stavspetsar, trugor mm till vandrings- och gåstavar hittar du under Tillbehör.

Som vanligt skickar vi samtliga varor fraktfritt inom Sverige.


Välkommen!

Med vänliga hälsningar

Stavgångsbutiken


 Avprenumerera nyhetsbrev

 

Produkter
Övrigt