Till stavgångsbutiken

Nyhetsbrev från Stavgångsbutiken

Nya vandringsstavar från TSL Outdoor!

Nyhet från TSL Outdoor! De tvådelade vandringsstavarna TSL Cervin Trekking är ett par högteknologiska stavar i läcker design.

Dubbla kompositlager medför en stabil och vibrationsfri stav. Handtagen är bekväma och ger ett tryggt och säkert stöd vid vandring uppför och nerför kullar och berg.TSL Cervin Trekking är lätta - väger endast 162 gram per stav! 

De tvådelade gåstavarna från Silva finns i ny design i grått eller orange. Handtagen är av kork och greppvänliga. De tredelade gåstavarna EXEL Nordic Trainer är nu åter i lager!

Classic Canes femdelade vandringsstav säljs styckvis och är endast 43 cm i hopfällt läge. Fälls ut automatiskt! Se demovideo i butiken. Finns i rött, svart och grått. Ytterligare ett kompakt stavpar för vandring är Gipron Smartpole.

Vintern biter sig fortfarande kvar på många platser. Passa på och köp nya halkskydd. Fortfarande har vi kampanj på det kraftfulla helfotsskyddet Super Sole Icers som finns för både dam och herr. 

Rea så långt lagret räcker har vi halkskydden Activ Grip, Sport Grip, Ice Runner, Kalix, Steady.

I butikens REA-avdelning kan du dessutom fynda kläder och promenadkäppar!

Ett stort utbud av olika sorters gummitassar, handskremmar, stavspetsar, trugor mm till vandrings- och gåstavar hittar du under Tillbehör.

Som vanligt skickar vi samtliga varor fraktfritt inom Sverige.


Välkommen!

Med vänliga hälsningar

Stavgångsbutiken


 Avprenumerera nyhetsbrev
 
  

Produkter
Övrigt